Werk & Uitleg

Begeleiders

De houtwerkplaats wordt geleid door Frank de Beer. Hij is opgeleid als industrieel ontwerper aan de Academie voor Industriële Vormgeving Eindhoven (heden de Design Academy) en als psycho-sociaal werker aan de SPSO. Als Psycho-sociaal werker heeft hij jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen in de thuissituatie en in de werkplaats.

Carolina Janssen is opgeleid als bedrijfsmaatschappelijk werkster en loopbaan-coach. Binnen Werk & Uitleg is zij degene die de gesprekken voert om zicht te krijgen op de toekomstmogelijkheden van de deelnemer. Tevens heeft zij de opleiding Bewegings Expressie in Begeleiding en Hulpverlening gevolgd. Sinds 2012 bestudeert zij Boeddhistische Psychologie. In de werkplaats geeft zij de cursussen ‘Ontspannen kun je leren’, ‘Yoga en Meditatie’ en ‘Dansimprovisatie’.

Ko de Beer is als freelancer betrokken bij Werk & Uitleg. Hij heeft ervaring in het begeleiden van jongeren. Hij zet zijn interesses voor techniek, muziek en hout in voor de deelnemers in de werkplaats. Hij is in 2015 afgestudeerd aan de opleiding Artiest. In de werkplaats geeft hij de cursussen ‘Toneelimprovisatie’.

begeleiders-2020.jpg